Тук има 447 911 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Заведение, град Бургас, Братя Миладинови •  173 000 EUR • ID 45842178 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Заведение град Бургас, Братя МиладиновиID: 45842178

Виж на картата
173 000 EUR
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 1200 m2
  • Етаж
  • 1-ви
  • Особености
  • 45842178
Допълнителна информация:
Референтен номер: 4042.



Ниа Пропърти Груп отдава магазин в луксозна новострояща се 18 етажна жилищна сграда на метри от морската градина на гр. Бургас.

С отличното си местоположение на бул. „ Демокрация“ , проектът разполага едновременно с лесен достъп до изходните връзки на града и широк панорамен изглед към Бургаския залив.
В резиденцията се предвиждат разнообразни по големина и тип апартаменти с квадратури от 41 до 227 кв. м. Всички жилища се предават завършени „ на тапа“ с възможност за поръчка на дизайнерско обзавеждане, положени ел. и ВиК инсталации, както и входни врати.
При проектирането сме се водили от желанието да създадем висок стандарт на обитаване с луксозно завършени общи части с подови настилки – гранит гранитогрес, мазилки и латекс, стъклени парапети
Сградата е от смесен тип. Със своите 18 етажа, CHANTRER Residence е проектирана така, че да предложи на обитателите си високо ниво на комфорт, чрез функционални разпределения и прилагане на висококачествени материали в строителното изпълнение.
С разгъната застроена площ от 48 260 м² в сградата се предвиждат общо 231 жилищни единици. На подземен етаж минус едно е обособена търговска площ от 2 392 кв. м. , с бърз и лесен достъп от бул. „ Демокрация“ . В допълнение на междинен етаж са предвидени офиси и сервизни помещения. На партерен етаж са ситуирани три различни по големина магазина. На първи етаж над партер са разположени търговски и площи с различни квадратури. CHANTRER Residence разполага с 3 подземни паркинг нива с гаражи за живущите, като за пълното удобство на посетителите на търговската част, единият от петте сутеренни етажа, ще бъде на тяхно разположение.




Резиденцията е разположена на метри от морската градина и централния плаж и същевременно от центъра на града. 360° панорамни гледки към град и море.
Издигната на 60 метра над шума на града, резиденцията с привилегированата си локация ползва перфектна градска инфраструктура и дава усещането за живот.
Задължителната комбинация от първокласен квартал, безкомпромисна инфраструктура, добра заобикаляща среда, морски въздух и връзка с природата, сигурност, възможност за отдих и организация на свободното време, бърз достъп до централната градска част, Бургаски свободен университет, училища и магазини – определя високия стандарт на
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 9:07 на 12 април, 2024 год. Обявата е посетена 5 пъти
Брокер:
Светослав Георгиев

Личен телефон: 0890477802

Още оферти от Светослав Георгиев:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция НИА ПРОПЪРТИ ГРУП ЕООД
НИА ПРОПЪРТИ ГРУП ЕООД
град Бургас, гр.Бургас ул.Александровска 109 ет.1

Офис телефони: 0890477717
Телефон: 0890477802

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: